Ruta 61 (3): Vicksburg i Natchez

Tercer dia de la ruta 61. Deixem Clarksdale per fer nit a Natchez amb parada a mig camí, per dinar, a Vicksburg. Entre Clarksdale i Natchez hi ha 21 milles, es pot fer en tres hores i mitja. Recorregut per l’històric Estat de Mississipí i, de fet, recorregut que ressegueix la vora del riu. Vicksburg i Natchez són dues ciutats de cases colonials encantadores.
19

Vicksburg

Vicksburg  hi ha un museu de la Coca Cola ja que s’hi conserva la fàbrica on el 1894 es va embotellar per primera vegada l’emblemàtica beguda nord-americana. Molt recomanable, tant per dins com per fora (és una visita ràpida, el museu és molt petit).

DCIM101GOPROG0410329.
2

La ciutat és bàsicament Washington Street on hi ha botiguetes i restaurants molt bonics amb música blues i jazz de fons amb altaveus al carrer. Nosaltres vam dinar al Monsou’s at the Biscuit Co, un buffet molt autèntic amb vistes al Mississipí.

16
17

En el nostre cas no vam dormir a Vicksburg, però com a Natchez, és fàcil trobar B&B en mansions típiques del Mississipí. Vicksburg va ser escenari d’una de les principals batalles de la Guerra Civil dels Estats Units i hi ha diversos punts que es poden visitar.

11
14
13
12

Natchez

Natchez és l’altra ciutat de cases senyorials amb un parc (Bluff Park) a la riba del riu molt bonic. A Natchez, a diferència de Vicksburg en què només es veu un ramal del Mississipí, la vista és del l’immens riu en la seva esplendor, així que és molt recomanable veure-hi la posta de sol.

DCIM101GOPROG0490435.
DCIM101GOPROGOPR0391.
DCIM101GOPROGOPR0516.
12

Una de les visites obligades és la mansió Longwood (nosaltres no la vam visitar perquè en Blai se’ns havia adormit al cotxe).

MÉS PROPOSTES: Abans de deixar l’estat de Mississipí, es poden fer dues visites més. La primera és a Jackson, la capital de l’Estat, amb diversos monuments i museus dedicats a la lluita dels drets civils de la població negra. D’altra banda hi ha Clinton, un poblet pintoresc de cases i boutiques encantadores. Per tant, si teniu més dies per fer tota la ruta 61, us recomanaríem fer una nit a Vicksburg i visitar la capital de l’Estat, Jackson.

15
La riba del Mississipí

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

7 pensaments sobre “Ruta 61 (3): Vicksburg i Natchez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *