Ruta 66 (II): Illinois, Missouri i Kansas

Fa unes setmanes us explicàvem quin era el punt de partida de la ruta 66: Chicago. Comencem a fer camí a la Mother Road. El primer tram de la ruta 66 el vam fer anant per feina. Per una qüestió de temps, havíem d’escollir a quins Estats dedicar-hi més temps i els primers ens va semblar que podrien ser els menys mítics. Així que al final vam fer una tirada llarga ràpida per travessar Illinois, Missouri i Kansas en dos dies (1.000 quilòmetres).
IMG_3594

Illinois: Pontiac

Nosaltres vam anar fins a l’aeroport d’Ohare a Chicago a recollir el cotxe de lloguer. Està situat al sud de la ciutat així que ens venia de pas per agafar directament la ruta 66. Aquest primer tram fins a Pontiac, on vam parar a dinar, el vam fer per autopista (no per la carretera original 66). Pontiac és una de les parades més que recomanables a Illinois ja que és un poblet ple de murals a les parets de totxo, així tot molt americà. En trobareu molts al llarg de la ruta, exaltant les virtuts de la seva regió i la seva pàtria, amb ferrocarrils i banderes. Podreu escollir el que més us agradi!

Clipboard02

A Pontiac hi ha el famós mural gegant de la ruta 66, que està situat a la paret del darrere del Museu (Route 66 Hall of Fame) dedicat a la ruta. El museu el vam visitar, era el primer que vèiem, i val la pena.

IMG_3497
IMG_3498
IMG_3500

A Pontiac vam dinar a Old Log Cabin (que és als afores). És recomanació del llibre de Víctor Muntané, així que ja sabeu que no decep!

IMG_3492

Missouri: Saint Louis  Cuba i Paris Springs

El primer dia de ruta 66 el vam acabar dormint a Saint Louis, ja a l’Estat de Missouri. Quan vam entrar a la ciutat ens vam espantar una mica, la veritat… més que res per l’ambient, no ens va agradar massa. I vam decidir dormir als afores, direcció Kansas. A Saint Louis ens va fer gràcia fer una parada per veure de prop el mític riu Mississipí. L’altre emblema de la ciutat és l’enorme Gateway Arch (s’hi pot pujar fins dalt amb una ascensor, però és una activitat que no vam fer).

De l’Estat de Missouri també en vam fer bastanta via. Vam fer algunes parades, com a Cuba i Paris Springs (no busqueu en Gay Parita del llibre de Víctor Muntané que es va morir) i Ash Grove  i vam acabar dormint al seguent estat: Kansas.

Cuba:

IMG_3543
IMG_3545

Ash Grove:

DCIM101GOPRO
DCIM101GOPRO
IMG_3574

Paris Springs:

Kansas: Galena i Baxter Springs

La ruta 66 només passa per aquest Estat durant 16 milles. Així que aviat ho tindreu tot vist!

DCIM101GOPRO
DCIM101GOPRO
IMG_3609
DCIM101GOPRO

A Galena hi ha una botigueta que es diu Four Women on the route 66 Kan ot ex Service Station on hi trobareu una reproducció a escala real dels cotxes de la pel·lícula Cars, entre ells el mateix Tow Mater.

IMG_3636
IMG_3634
DCIM101GOPRO

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

3 pensaments sobre “Ruta 66 (II): Illinois, Missouri i Kansas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *