La Molina amb nens

Tant si sou amants de l’esquí o no, hi ha moltes opcions per fer gaudir de la neu als més petits. Fins i tot els nens i nenes que tenen menys de 3 anys. Nosaltres vam passar un dia a l’estació d’esquí de la Molina per fer un tastet de tots els serveis que ofereixen adreçats a les famílies. Amb esquís o no, us animem a provar-ho abans que es fongui la neu!

Aprendre a esquiar

Com més aviat aprenguin a esquiar, millor, no? en el nostre cas, en té poc més de 2 anys i mig i aquesta era la tercera vegada que esquiava. Crec que és important que li perdin la por i el respecte a les baixades i a no dominar del tot les cames amb els esquís, i això és el més important a les primeres classes.

La primera cosa que els hi ensenyen és a frenar, fent la típica ‘cunya’. Als nens els hi diuen que és fer una pizza.

Per a ells hi ha una pista de debutants molt fàcil amb cintra transportadora per pujar la pujada. Els monitors s’ajuden també d’una barra per agafar-los i fer-los lliscar sense que perdin l’equilibri.

Si aneu a la Molina, nosaltres us recomanem l’Escola d’Esquí de la Molina, que és la que gestiona la pista de debutants a Pista Llarga. I si demaneu per la monitora per nens Berta Levrero, que sapigueu que és de la família 😉

Al costat de l’escola d’esquí hi ha una ludoteca on podreu deixar els vostres nens jugant si voleu aprofitar per fer una estona d’esquí. Hi ha bressols, jocs, etc… La noia que ho porta, per això, no és gaire agradable… però en fi, podeu fer servir aquest servei puntualment si l’aforament no està ple (i no es poden fer reserves…). Nosaltres vam trobar totes les places ocupades, per exemple. El preu d’una hora de ‘cangur’ mentre esquiei és de 15 euros.

Baixades en trineu sense haver d’arrossegar-lo a la pujada

Una de les opcions que teniu si no us agrada esquiar és aprofitar la pista de trineus que hi ha a Pista Llarga. És l’únic lloc de tot el domini on podreu pujar amb trineu per una cinta transportadora fins dalt (sense haver de fer esforços) i baixar la baixada sense molestar a ningú. És exclusiva per trineus.

És una bona opció ja que els tiquets per fer aquestes baixades es paguen a banda del forfet. 2 baixades costen 3 euros i 12 baixades, 15. Problema que li veiem: encara que hagueu pagat forfet, les baixades en trineu no estan incloses. I podreu utilitzar per exemple la cinta transportadora per a la pista de debutants però no per baixar en trineu (i això que el preu del forfet no és barat…).

Lliscar per un tobogan amb un donut inflable

D’aquesta activitat us en vam parlar en un post de la Cerdanya a l’estiu, ja que es pot fer tot l’any. És una activitat que es pot fer amb nens a partir de dos anys sempre acompanyats d’un adult. Hem de dir que a en Blai al principi li va fer una mica de respecte, però aquesta última vegada volia pujar i baixar sense parar. Es tracta de baixar per un tobogan pujat a un donut inflable gegant. La baixadeta és curta i la pujada es fa amb una cinta transportadora. Com el dels trineus, aquests tiquets s’han de comprar a banda del forfet. 2 baixades costen 3 euros i 12, 15 euros.

D’excursió a 2.340 metres

El que sí que us entra amb el forfet és pujar en telecabina fins a la Tosa d’Alp. Aquesta és una part del domini esquiable i hi ha diverses pistes, però si pugeu fins dalt també podreu fer-hi excursions (a peu o amb raquetes).

Hi ha un mirador molt xulo i només per això val la pena dedicar-li una estoneta. En el nostre cas en Blai a la tarda ja estava cansat i vam optar per fer aquesta activitat més relax.

Un dinar a ‘El bosc’

De tots els restaurants on podreu menjar a La Molina, nosaltres us recomanem el ‘Bosc’, que queda just darrere el telecabina. És el més familiar, on hi ha menys gent i més tranquil. El menú són 16 euros i també hi ha carta.

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

2 pensaments sobre “La Molina amb nens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *