Mercats de Nadal que duren fins cap d’Any

La majoria de mercats de Nada d’Europa es fan durant l’advent, és a dir, des de finals de novembre al dia de Nadal. Però hi ha excepcions que ens permeten gaudir-los més enllà d’aquestes festes, fins cap d’Any i Reis i aprofitar les vacances de finals d’any per veure¡ls. N’hi ha pocs, però us donem algunes opcions en aquest post.

Colmar (França)

A Colmar el mercat de Nadal dura més enllà del 25 de desembre, fins a Cap d’Any. És un mercat nadalenc que és fa al centre històric del poble, molt cuqui, plena de parades amb ossets de peluix i olts arbres de Nadal. També és dels més mediàtics i més plens de gent, però després de Nadal l’afluència baixa una mica i és un bon moment per visurar-lo. A la resta de poblets alsacians, com Kaysersberg part del mercat també es manté després de Nadal. Més informació en aquest post.

Parc del Tívoli a Copenhagen

El Tívoli és un dels parcs d’atraccions més antics d’Europa i Disney s’hi va inspirar per crear els seus. Imagineu-vos, doncs, un conte de fades! L’entrada val entre 15-20 euros per persona i pots entrar i sortir tantes vegades com vulguis el mateix dia. Però si vols pujar a les atraccions, s’han de pagar a part. Per tant, la recomanació és anar-hi un dia que estigueu tot el dia per la ciutat, per visitar-lo tant de dia com de nit. Els dissabtes a la nit fan focs artificials, tot i que segur que per les festes de Nadal en fan més dies. Nosaltres hi vam anar el 31 de desembre i vam anar a celebrar les campanades allà, ja que a la nit també van fer focs artificials. Més informació aquí.

Pau (França)

A Pau hi vam trobar el millor parc de Nadal dels Pirineus. Està dispersat en diferents places, però el més important és el que instal·len al Boulevard dels Pirineus. Unes instal·lacions per nens molt ben cuidades i aconseguides, amb la casa del Pare Noel, trineus gegants per fer-se fotografies, estables amb animals vius com oques o ponis o una cabina de telèfons anglesa amb contes de Nadal per poder consultar. I a la plaça de l’Ajuntament, un escenari gegant amb música en directe, paradetes de fusta amb productes per comprar i menjar i una nòria gegant amb vistes als Pirineus. Aprofiteu les festes de Nadal per fer-hi una escapada! Més info aquí.

Varsòvia

Un dels pocs mercats de nadal eiuropeus que s’allarga més enllà del Nadal és el de Varsòvia, a Polònia. Passareu fred, però és un dels mercats que segur que trobareu nevats! A més és una destinació amb euro i força econòmica. Més info en aquest post.

DSC_0917

Winter Wonderland a Londres

I per últim una molt bona opció és Londres. La ciutat amb múltiples propostes també ofereix per Nadal un parc temàtic, situat a Hyde Park, amb atraccions i mercat de Nadal que dura fins al 5 de gener (aquest 2020). A més també hi fan molts espectacles, com patinatge sobre gel. Entrada gratuïta però amb atraccions de pagament. Aquí trobareu tota la informació.

Font: hydeparkwinterwonderland.com

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *