Plans de Nadal amb nens

Quatre idees per aquests dies que queden de Nadal. Activitats per fer en família i regalar-vos temps tots junts. Heu provat a anar a Port Aventura amb abric? o un pessebre vivent dins un monestir? heu anat a buscar tions en un poble de conte?

Port Aventura per Nadal

Per Nadal a Port Aventura l’oferta es destina sobretot al públic familiar, amb espectacles i atraccions especials. Així que és una molt bona opció si us agraden les emosions fortes perquè les atraccions més xules com el Shambala, Dragon Khan, Furious Baco i Huracan Condor tenen poques cues!

Per Nadal Port Aventura té un horari reduït (de 10 a 19h) però les entrades són més econòmiques. Si trobeu descomptes d’entrades a meitat de preu (hi ha promocions per exemple amb la targeta Caprabo o Family de la Caixa) podreu entrar els adults per només 25 euros.

Les atraccions d’aigua no funcionen però en canvi en trobareu d’altres especials per Nadal, com el bosc encantat, un recorregut per a nens i pares per la recreació d’un bosc de fades i follets, de bruixes bones i fàbriques de joguines. Al final del recorregut, la casa del Pare Noel. Els nens poden entregar-li la carta i fer-se una fotogarfia amb ell (amb una clavada de 7 euros). Hi ha altres propostes de pagament especials de Nadal, com poder entrar a una bombolla amb neu artificial, la pista de gel, entrar a la casa de Woody o de l’Abby Studio.

També hi ha alguns espectacles nadalencs especials, com el Christmas World del teatre de la Xina (malabars, trapezistes, balls) o el de Far West, que és un espectacle sobre gel.

La desfilada i cloenda final també és tematitzada sobre el Nadal, i simulen fins i tot que neva amb espuma i confeti.

Pessebre vivent de Món Sant Benet

Heu vist mai el monestir de Sant Benet de Bages de nit i amb monjos meditant? aquesta és la segona edició per Nadal del pessebre vivent de Món Sant Benet, un dels més bonics que hem vist. Punts a favor: és un recorregut no parlat, el visitant pot passejar proper a les escenes, hi ha una petita exhibició d’aus repinyaires, reparteixen coca i caldo calent i no hi ha problemes per aparcar. Durant el cap de setmana prèvia a Nadal i fins Cap d’Any, s’hi representa un pessebre vivent que és un dels més moderns que hem vist. És ‘un pessebre del segle XXI dins un monestir del segle X’ dirigit per l’actriu Tàtels Pérez.   Més informació en aquest post.

Pessebre vivent de Corbera d’Ebre

Sigueu afins o no a la història religiosa de Nadal, el pessebre vivent de Corbera és un espectacle entranyable i molt ben aconseguit aprofitant el relleu singular d’aquesta zona del Baix Llobregat. A prop de Barcelona i molt apte per fer amb nens petits! És un dels pessebres vivents que més fama té a Catalunya, i de fet, el més antic. Es nota que tenen experiència, ja que l’organització és impecable i molt pensada per les famílies. El recorregut és guiat per megafonia (van explicant el text evangèlic), en grups grans, i vas caminant i trobant-te les diferents escenes. En algunes d’elles et vas aturant, d’altres es veuen de passada. Més informació en aquest post.

Teatre musical a Barcelona

Al teatre Gaudí de Barcelona aquests dies hi fan un musical familiar sobre la història dels músics de Bremen. 4 actors i músics de la companyia Versus Teatre que recreen la història de l’ase, el gat, el gos i el gall que van trobar-se fugint dels seus amos que els volien portar a l’escorxador i que van convertir-se en músics.

L’espectacle dura 1 hora però és un teatre de 4 costats, i teniu els actors molt aprop. De manera que es fa amè i molt proper. I música i veu en directe! Jo la recomanaria per a nens a partir de 5 anys (per la durada) però el nostre fill de 3 s’ho va passar molt bé. Les entrades anticipades costen 12 euros (15 a taquilla) i fan funcions especials de Nadal en dies que no són dissabte i diumenge, com el 2 i 3 de gener.

Recerca de tions a Mura

Si teniu fills enamorats de la màgia dels tions, no us podeu perdre una visita al bonic poblet de Mura, al Bages. És una molt bona excursió per passejar per un nucli medieval, mentre els nens van de portal en portal buscant tions diesfressats i acabar fent un bon àpat en algun dels seus restaurants! Més info en aquest post.

Barcelona: fires i pessebres

El pati del Museu Frederic Marés de Barcelona ja de per si val la pena, però per Nadal l’han ambientat com si fos el pati d’una masia, i hi ha figures de ceràmica d’animals de granja i se senten pels altaveus els sons dels animals. És un molt bon joc pels nens per descobrir-los. A més també hi ha un pessebre monumental, dels més bonics que hem vist, on hi ha representat fins i tot el Pedraforca! Més coses per fer a Barcelona per Nadal en aquest post.

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *