Cabanyes entre valls a la tardor

Ja us havíem parlat en aquest post de l’allotjament a les cabanyes als arbres de Cabanyes entre Valls. I hem repetit, perquè ens sembla una de les experiències turístiques més brutals que es poden fer actualment a Catalunya. Per l’indret, per la comoditat, pels detalls de les cabanes, per l’atenció, per la gastronomia, … per la pau, la serenor i el silenci d’aquest indret.

Noves cabanyes als arbres

Teníem moltes ganes de repetir l’experiència de les cabanes als arbres en una situació diferent: canviant l’estiu per la tardor, una cabana amb vistes per una recollida dins un bosc i incloent un plus a l’estada: el jacuzzi exterior.

La tardor 2020 l’Àlex i la Maria han estrenat dues noves cabanyes: en total ja n’hi ha 4. La que hem estat aquesta vegada és la Puigsaleres, una cabana ubicada al mig del bosc. No té vistes panoràmiques, però tindreu els faigs a tocar. És una experiència immersiva total al bosc, i una experiència preciosa a la tardor amb els colors taronges, gairebé roig intens, en aquesta època de l’any. Sigueu previsors si voleu fer reserves, que cal molta antel·lació.

Característiques de l’habitació

La cabana Puigsaleres té un llit doble moolt còmode i se li poden posar llits supletoris per a nens i nenes. Té dutxa amb hidromassatge i efecte pluja i vistes al bosc.

A l’interior h ha també un gronxador gegant, per descansar, just al costat de l’estufa de pèl·let, que funciona amb comandament a distància. L’escalfor es conserva molt bé durant la nit i si l’enceneu durant la tarda i el vespre, no caldrà que la tingueu encesa tota la nit (fa un cert soroll, si sou sensibles als sons).

També hi ha una taula alta i àmplia on podreu fer els àpats. En temps de Covid l’esmorzar i el sopar se serveixen a les cabanes.

La terrassa té un parell de sofàs amb vistes al bosc i el jacuzzi de fusta. El podeu fer servir sempre que vulgueu, només cal retirar la tapa. L’aigua es conserva sempre a uns 37 graus. Hi ha la possibilitat d’encendre l’hidromassatge, però nosaltres us recomanem que us relaxeu amb el silenci, la calma i els sorollets del bosc.

Els àpats a la cabana

L’esmorzar sempre se serveix a les cabanyes. Forma part de l’expència: us el portaran en un cistell que penjaran d’una corda i que podreu pujar cap amunt amb una politja. Es poden triar dos menús: un amb pa amb tomàquet i embotits i formatges de la Garrotxa o un de vegetarià, amb un assortiment de tres patés vegetals fets per ells boníssims. Ho complementen amb un croissant casolà integral o bé amb praliné d’ametlles.

Per als infants ofereixen llet amb cacau en pols i galetes Núria. També hi ha cafetera i tetera a l’habitació.

Per últim, sucs de fruita naturals. De taronja, de poma i la darrera incorporació: un detox amb api i altres productes del seu hort.

El sopar amb les restriccions de Covid també se serveix a les cabanyes. Quan no hi ha restriccions, a 5minuts a peu caminant fins al mas Espunya hi ha el menjador on serveixen els àpats.

També us el portaran en un cistellet perquè us el pugeu amb la politja. Nosaltres vam provar una crema de carbassa i ou poché boníssima, un hummus de moniato genial, uns canelons casolans excel·lents i de segon, carn de porc cuita a baixa temperatura i una hamburgesa de vedella de la Garrotxa. A les propostes de les postres no us perdeu els volcans de xocolata (coulants casolans) i la panacotta de coco. Els menús els triareu en el moment de fer el check in.

Excursions per fer al voltant

La nostra recomanació és que aprofiteu l’estada per aïllar-vos al voltant de les cabanyes, que gaudiu de l’espai. Es poden fer algunes excursions i caminades al voltant, us les explicàvem al post de les cabanyes a l’estiu. A la tardor, gaudiru de la fageda que hi ha a la mateixa finca, de les vaques pasturant i la tranquil·litat d’aquest mas aïllat.

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *