Descomptes per viatjar

WhatsApp
Telegram

Si estàs preparant un viatge o escapada, et facilitem un seguit de descomptes que pots aprofitar per viatjar

 

1. Descompte en assegurança de viatge IATI Seguros

Abans de fer el teu viatge, recorda contractar una assegurança per a tots els membres de la família o grup. Amb IATI Seguros tindràs una assegurança que s’adaptarà a les teves necessitats i et cobrirà els imprevistos a qualsevol punt del plantea. Clicant amb el nostre enllaç, aconseguiràs un 5 per cent de descompte directe.

2. Descompte per aparcar a Barcelona

Si vols visitar la ciutat de Barcelona, la manera més pràctica i barata d’aparcar és fent servir l’app WesmartPark. Et permetrà reservar plaça a un dels aparcaments de la seva xarxa (que aprofiten places d’aparcaments d’hotels) i pagant la meitat de preu del que costa la zona blava i verda i els aparcaments convencionals. Us regalaran els 5 primers euros per fer servir si us registreu amb el codi ELMONENSESPERA

 

3. Descompte en apartaments a les Valls d’Àneu

Si vols passar uns dies a les Valls d’Àneu, a la Casa Ramonet de Son del Pi o a la Casa Oficial d’Esterri d’Àneu, pots gaudir d’un 5% de descompte en aquests dos bonics allotjaments que et proposem. Tot el que necessites és posar-te en contacte amb en Marc Soldevila per fer la reserva al telèfon 629.611.779 (clica aquí per contactar per Whatsapp) i dir-li que vens de part de El Món Ens Espera.

4. Descompte en eSIM a Holafly

Si viatges a un país fora de la Unió Europea on no hi ha roaming (o a Andorra mateix!) amb la companyia Holafly pots aconseguir una targeta SIM internacional per tenir internet i cobertura al mòbil. S’activen amb un QR així que ho pots gestionar el mateix dia de marxar o des d’allà. Amb el nostre codi tindràs un 5% de descompte. 

5. Descompte en lloguer de càmeres de viatge a Grover

Si et planteges un viatge espectacular i no tens una càmera aquàtica o una òptica específica, no la compris nova, lloga-la. Grover és un servei pensat per fer servir un material audiovisual concret que no necessitaràs sempre, només en moments puntuals com viatjar. Hi trobaràs des de drons, càmeres aquàtiques tipus Gopro o les divertides insta 360. Amb el nostre codi us regalaran els primers 20 euros per fer un lloguer. 

Comparteix aquests descomptes amb amics i familiars:

WhatsApp
Telegram

Ajuda'ns amb un petit gest!

I saps que si fas una reserva a Booking clicant en aquest enllaç ens ajudràs amb una petita comissió per a nosaltres i no et suposarà cap cost extra per al cost del teu viatge? D’aquesta manera ens ajudaràs a seguir endavant amb aquest projecte i compartint continguts sobre viatges i activitats en família!

La targeta que nosaltres fem servir per viatjar és Revolut. és la que té les comissions més baixes per treure diners i pagar amb una moneda que no és la nostra. No ens ha fallat mai i es gestiona molt fàcilment amb la seva app. 

Finalment, si el que busqueu són activitats per fer al destí del vostre viatge, feu un cop d’ull a les propostes de Civitatis. L’avantatge és que podreu fer les reserves en castellà encara que sigui a un país estranger, cosa que us donarà molta més seguretat.