viatjar amb nens aeroport (1)

T'ajudem a organitzar el teu viatge

· Vols preparar un viatge pel teu compte però et falta temps per llegir tots els blogs, guies i informació que hi ha a Internet?

· Se't fa una muntanya buscar vols barats, ofertes especials i no saps per on començar?

· Estàs lligant la teva ruta i t'agradaria poder parlar amb algú que hi ha estat perquè t'assessori?

Des d’El món ens espera hem preparat un servei especial per ajudar-te a viatjar. T’oferim dues opcions: un servei d’assessorament online, amb una videotrucada, per ajudarte a resoldre dubtes sobre el teu destí i la ruta que tens programada al cap o bé un servei per ajudar-te a planificar el viatge des de 0, buscant-te els vols, l’allotjament i les activitats, a punt perquè només hagis de fer la reserva. 

Servei d’assessorament online

 

Si ja tens pensat el teu viatge i l’estàs començant a preparar per lliure, segur que t’estan sorgint molts dubtes i voldries que algú que ha estat en aquest destí, te’ls resolgués. Doncs aquest servei d’assessorament és per tu. Farem una videotrucada de 30 minuts i ens mirarem la ruta, planificarem el que quedi pendent i ajustarem els detalls del viatge que faci falta. Quants dies destinem a aquesta ciutat? quins plans per fer amb nens prioritzaries? com podem anar d’aquesta ciutat a aquesta illa en transport públic? quin tipus de roba hem de posar a la maleta? els millors consells són els dels viatgers amb experiència! són dubtes que et podem ajudar a resoldre i que faran que viatgeu amb molta més tranquil·litat!

QUIN COST TÉ EL SERVEI?

25
  • Sessió d'assessorament de 30 minuts per planificar el viatge
  • Possibilitat de resoldre dubtes per mail posteriorment
  • Pagament per Bizum, Paypal o transferència bancària
DES DE

El teu viatge a mida

 

Estalviaràs temps i diners ja que et trobarem les millors ofertes disponibles.  Està pensat per aquelles famílies que no tenen temps per preprar rutes, mirar-se blogs i guies i aquesta feina se’ls fa una muntanya. Et proporcionem un formulari perquè ens detallis lloc, número de dies i persones i preferències i t’entregarem un document amb una proposta que contingui:

Ens comprometem a entregar-te tots els enllaços, a punt perquè l’únic que hagis de fer és contractar els serveis, sense pagar cap cost adicional. Tant si vols fer una escapada de proximitat per Catalunya, com un viatge a l’altra punta del món

QUIN COST TÉ EL SERVEI?

70
  • Possibilitat de resoldre dubtes per mail
  • Pagament per Bizum, Paypal o transferència bancària
  • A partir de 70€, en funció de les característiques i la durada del viatge
DES DE

Comencem el viatge? Contacta amb nosaltres, sense cap compromís, i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible!

Blog addherit a Barcelona Travel Bloggers.