Atlanta

Atlanta no era incialment una ciutat on hi volguèssim fer nit però en saber que hi havia el CNN World Center vam canviar d’opinió. I mira, per no tenir expectatives sobre aquesta ciutat, la veritat és que ens va sorprendre gratament.

DCIM103GOPROG2102831.

CNN World Center

 

És una ciutat amb un downtown petitó i la majoria d’atraccions turístiques força concentrades: hi ha el principal museu de la Coca Cola dels Estats Units, el parc dedicat als Jocs Olímpics del 1996 en què pots buscar el nom dels esportistes que hi van participar, un Museu dels nens i la CNN World Center. Nosaltres només hi vam estar un matí i, per defecte professional, vam fer només la visita a la CNN. A banda d’explicar-te la típica anècdota del croma, t’ensenyen la redacció i els platós amb programes en directe.

4 pensaments sobre “Atlanta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s