Ruta 61 (8): Atlanta

Atlanta no era incialment una ciutat on hi volguèssim fer nit però en saber que hi havia el CNN World Center vam canviar d’opinió. I mira, per no tenir expectatives sobre aquesta ciutat, la veritat és que ens va sorprendre gratament.
DCIM103GOPROG2102831.

De Florida a Atlanta

De Florida a Atlanta hi ha gairebé 5 hores de cotxe. Nosaltres vam marxar al matí, vam dinar a mig camí a un poble pintoresc (Eufaula)  i vam arribar a la tarda a Atlanta. 

Atlanta

És una ciutat amb un downtown petitó i la majoria d’atraccions turístiques força concentrades: hi ha el principal museu de la Coca Cola dels Estats Units, el parc dedicat als Jocs Olímpics del 1996 en què pots buscar el nom dels esportistes que hi van participar, un Museu dels nens i la CNN World Center.

Visita a la CNN

Nosaltres només hi vam estar un matí i, per defecte professional, vam fer només la visita a la CNN. A banda d’explicar-te la típica anècdota del croma, t’ensenyen la redacció i els platós amb programes en directe. S’ha de fer reserva prèvia i triar l’hora de la visita (dura una horeta). Hi ha també una botiga amb merchandaising de la CNN. 

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

7 pensaments sobre “Ruta 61 (8): Atlanta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *