Estats Units amb nens

Els Estats Units és un país molt fàcil per viatjar amb nens. Hi ha trones a la majoria de restaurants i no fa falta ni demanar bressols, amb els llits king size que hi ha als hotels és comodíssim dormir amb bebés. Una altra alternativa és demanar una habitació amb dos llits queen size (són com dos llits de matrimoni petits).

Tot i això, us apuntem quatre recomanacions que a nosaltres ens han anat molt bé per recórrer els Estats Units amb un nen d’un any:

Habitacions d’hotel amb microones: Good! a la majoria d’habitacions n’hi ha, fins i tot als motels, i això ens va anar molt bé per poder-li cuinar verdura al vapor al Blai. Vam comprar bossetes de plàstic d’aquestes especials per fer al vapor i verdura fresca i la majoria de dies ell menjava això (tenim la sort que tota la verdura li agrada molt).

Dur la cadireta del cotxe pròpia: si voleu evitar disgustos quan a les companyies de lloguer de cotxe us donin alguna cadira que no veieu prou segura -sobretot si heu de fer molts quilòmetres- podeu dur-vos la cadireta del vostre cotxe. Facturar-la és gratis a totes les companyies aèries (normalment et permeten facturar dos objectes per nen, com ara el cotxet i la cadireta del cotxe). D’aquesta manera també t’estalvies els diners del lloguer de la cadireta, que en el cas dels Estats Units a la majoria de companyies costa uns 10 dòlars al dia… i si t’hi estàs 15 dies… gairebé podries comprar una cadireta nova amb aquests diners! Alerta, però, que el sistema de fixació és diferent a l’Isofix, però vam estar-ho mirant i funcionava de manera similar i va resultar que la nostra cadireta encaixava perfectament. Nosaltres vam comprar una funda per portar la cadira i evitar que es fes malbé a l’aeroport.

Hotels amb piscina! Si viatgeu als estats del sud a l’estiu, heu de tenir en compte que hi ha clima tropical. Molta xafogor i humitat. Si al vostre nen o nena li agrada l’aigua, no dubteu a buscar sempre hotels i motels amb piscina. Nosaltres el que fèiem és passar sempre les hores del migdia de més calor a l’hotel, refrescats, i a la tarda sortíem a donar una volta, i en Blai estava tant baldat de l’aigua que sempre dormia!

Joguines de viatge i per l’avió: A en Blai no li fan falta masses joguines quan viatgem, ja que totes les coses noves són una distracció per a ell -calaixos i telèfons de les habitacions d’hotels, etc-. Ara bé, tant per l’avió com pel cotxe sí que duiem alguna cosa perquè s’entretingués (a banda dels vídeos de la Dàmaris Gelabert!). Per l’avió, per exemple, són útils endur-se plastelina, puzles i llapissos de colors i paper. Per dur joguines a la maleta que no ocupin massa lloc, portàvem pilotes inflables, globus i bombolles de sabó.

P1070204

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

8 pensaments sobre “Estats Units amb nens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *