Sud de Tenerife amb un bebè

apartament 18

Allotjament: Eco Finca Bonita

Una escapada al sud de Tenerife a l’octubre i amb un bebè de 4 mesos. El primer que us hem de recomanar molt són els apartaments Eco Finca Bonita a San Miguel de Abona (a vint minutets de l’aeroport del sud). és una recomanació que ens havien fet els nostres amics Laura Ribes i Joan Ferrer que també hi havien anat amb el seu bebé! I és recomanable no només per la vista privilegiada dels apartaments, sinó perquè estan allunyats dels complexos turístics massificats de l’illa, sobretot del sud de l’illa. Els apartaments estan decorats respectant les construccions tradicionals de l’illa i el millor de tot és que tenen piscina coberta climatitzada, cosa que pels bebès és ideal. També et faciliten bressol i trona gratuïtament. A banda d’això, són uns apartaments molt tranquils i ofereixen sessions de meditació i relaxació gratuïtes.


Platja del Médano

Una de les platges xules del sud i no massificades és el Médano. Si hi aneu al vespre hi veureu una posta de sol molt xula. Es caracteritza per tenir una muntanyeta al seu extrem esquerre i és molt extensa.


San Miguel de Tajao, poblet mariner

tajao 3

Si busqueu un poblet petitet, mariner, tranquil i amb marisqueries per dinar o sopar bon peix, aneu a San Miquel de Tajao.


Pujar al Teide, sense bebés

Per accedir al Parc Natural del Teide el més fàcil és fer-ho en cotxe i parar on es vulgui en els llocs habilitats. Si voleu pujar fins al cim (són 3.555 metres!), s’ha de fer reserva prèvia al telefèric i si voleu accedir a peu al cràter (una excursió del 40 minuts), cal demanar el permís prèviament. Alerta que els nens menors de dos anys, dones embarassades i persones amb problemes de cor no poden pujar fins dalt de tot per risc de patir problemes de salut!

teide 16

Platja de Los Gigantes

gigantes 14 (2).JPG

Una altra platja molt xula per descobrir al sud de Tenerife és a Los Gigantes. Los Gigantes són, precisament, els grans penya-segats que hi ha a un dels extrems de la platja.

gigantes 6
gigantes 4

Masca, el poble exòtic

masca 4.JPG

És com ser en plena selva tropical però a prop de casa. Masca és un poblet muntanyós, escarpat entre les roques i envoltat de palmeres. És molt agradable només per passejar-hi, però s’hi poden fer moltes excursions a peu, per exemple resseguint la vall fins al mar. Per arribar-hi, prepareu-vos per una carretereta de moltíssimes curves però amb vistes espectaculars.

masca 1
La carretereta de corves fins a Masca
masca 8

I a Tenerife, sorbretot, aprofiteu el sol tot l’any i els banys de platja i piscina!

DCIM103GOPROG0254404.

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

Un pensament sobre “Sud de Tenerife amb un bebè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *