La casa del revés

N’havíem sentit a parlar en altres països i desconeixíem que ara ja es pot fer també a Barcelona. Ho vam descobrir una mica per casualitat, ja que és un espai nou inaugurat aquest mes de desembre passat. I davant les moltes preguntes que ens heu fet, us explicarem detalladament on és la casa del revés de Barcelona!

L’experiència de passejar-se i fotografiar-se dins uns casa del revés l’han ideat al Big Fun Museum de Barcelona, situat just davant el mercat de la Boqueria a les Rambles. De museu no en té res, són diverses sales amb propostes diferents creades pels mateixos amos del Museu de les Il·lusions (que trobareu al carrer Pintor Fortuny, un dels carrers que trenca de les Rambles de Barcelona). Tots dos museus són d’iniciativa privada, per tant no hi ha cap mena de descompte a les entrades.

La visita no és barateta. Teniu diverses opcions per entrar. La nostra recomanació és que si realment el que més il·lusió us fa és la casa del revés, compreu l’entrada per només una sala (són 10 euros per persona i si sou família, 7 per persona). Si el que voleu és passar tot un matí o tarda i veure les altres sales (per exemple si aneu amb nens que potser s’ho passaran millor a la casa dels gegants o a la piscina de boles) la millor opció és pagar els 20 euros per persona que us dóna accés a 5 sales i que podeu triar. Hi ha encara una opció és cara que inclou totes les sales i el museu de les il·lusions. Els menors de 4 anys no paguen.

Sala de la casa del revés

A la sala de la casa del revés trobareu això, una casa sencera muntada completament i amb tot detall, però al revés. L’efecte és aquest:

Mireu, per exemple, com és una mateixa fotografia del dret i del revés:

La gràcia és endinsar-vos per les diferents estances i buscar les fotografies més cursioses. Ajudeu-vos de les noies que fan de guies que us donaran algunes idees i també us faran les fotografies de conjunt, si ho necessiteu!

A la casa hi ha totes les estances possibles: rebedor, bany, garatge, sala d’estar, menjador amb cuina americana, habitació doble i habitació infantil.

Sala de la casa del gegant

En aquesta sala hi trobareu tot d’elements a escala gegant per fer-vos fotografies divertides. Per exemple cadires, un forn, una pipa, una ampolla de vi, una cullera…

I una de les més divertides és la portada de la revista Forbes que podreu personalitzar!

Sala del laberint dels miralls i del laberint de cintes

Sincerament aquestes dues van ser les sales que menys vam gaudir. El labrint de miralls és molt millor el del Tibidabo, per exemple, aquest és una mica angoixant perquè és massa massa massa uniforme. I el de cintes. és un laberint igual però l’únic que hi ha és un munt de cintes penjades al sostre que has d’anar separant per avançar… en Blai que té 2 anys i mig no ho va entendre massa (només preguntava: on anem?) i com que és més aviat un espai petitet i curt no té massa misteri aquesta aventura…

Sala de la piscina de boles

És una piscina de boles i no té més que hi poden entrar grans i petits. Per nosaltres va ser el colofó peruqè sabíem que era el que més gràcia li faria al Blai, però hem estat a piscines de boles més grans. Nosaltres no pagaríem expressament per entrar aquí però vam entendre que en Blai sí que ho ‘necessitava’.

Altres sales que no hem provat

Hi ha 2 sales més que no vam entrar. La primera és un laberint de por, que no sabem què tal és però vam descartar per un nen de 2 anys i mig… L’altra és una sala tipus la sala de la casa dels gegants amb elements per fer-se fotografies però d’estil candy: caramels, unicornis de colors, cupcakes, … Si proveu aquestes sales, ja ens ho explicareu!

I una recomanació per menjar a la zona

I si esteu per la zona, permeteu-nos recomanar un lloc per menjar on no us sentireu estafats en preus i qualitat com si fòssiu guiris… és el restaurant Tabarlot, el propietari del qual és de Cardedeu (de fiar). Trobareu cuina catalana, bona i a bon preu. Als migdies tenen menú de 13,5 euros (que per estar a tocar de les Rambles, està molt bé).

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

9 pensaments sobre “La casa del revés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *