5 coses per fer amb nens una tarda de bon temps

Hola de nou! us portem una nova tongada d’activitats per fer a prop de Barcelona. Són sortides i activitats que nosaltres hem fet a les tardes, ja que en en Blai al matí va a l’escola bressol. Així que la majoria són a Barcelona ciutat o rodalies, perfecte per fer-les un matí o una tarda. I per quan faci bon temps, ja que totes són a l’aire lliure

1.Mirador dels avions a l’aeroport del Prat

La primer activitat que us recomanem són els miradors d’avions de l’aerport del Prat. Són dos miradors situats just a sota el trajecte d’aterratge dels avions a l’aerport, de manera que els podreu veure de molt molt molt a prop justa abans que toquin terra. Haureu d’aletrar els nens i nenes que fa una mica de soroll, però aviat en Blai s’hi va acostumar. I com que n’aterren amb tanta freqüència, cada pocs minuts en veureu passar un!

Per arribar-hi heu d’anar fins al Prat de Llobregat i dirigir-vos direcció a la platja. Hi ha un passeig entre el nucli de la població i la costa. Quan arribeu al Tanatori podeu deixar el cotxe i des d’allà caminar uns metres fins als dos miradors.

El primer mirador té unes gandules de pedra i bancs situades específicament per contemplar com passen els avions.

El segon mirador, uns metres més enllà (per anar de l’un a l’altre ho podeu fer caminant) és una passarel·la alçada amb vistes sobre la pista d’aterratge. Està pensada especialment pels spotters, els fotògrafs que es dediquen a caçar avions. Trobareu un panell explicatiu amb informació dels tipus d’avions que aterren a l’aeroport del Prat.

2. Les dunes de Gavà

IMG_4314

Si teniu nens que els agradi anar en bici, patinet o monopatí o patins, carregueu-los al cotxe i aneu-vos-en fins al passeig de la platja de Gavà. De tots els del Baix llobregat, aquest és el que més ens agrada, ja que d’una banda hi ha carril asfaltat per passejar i de l’altra hi ha uns corriols que passen entremig de les dunes que són molt agradables. Potser és el passeig menys massificat i més naturals que hi ha al sud de Barcelona. En temporada de primavera i estiu hi trobareu, a més, unes guinguetes molt acollidores per fer un vermut o un berenar a peu de platja i la majoria tenen tobogans o castes de fusta perquè els nens hi juguin a la sorra.

IMG_4264

3. Parc dels cactus de Barcelona

P1190281
P1190313

Són els jardins Costa i Llobera que hi ha a la muntanya de Montjuïc. La veritat és que hi ha molts tipus de cactus i força espectaculars. Són uns jardins que miren al port i no massa grans, així que us recomanem una passejadeta pel parc i si als vostres fills els agraden els vaixells, quedaran meravellats amb les vistes al port.

Tot seguit podeu anar a prendre alguna cosa al bar del mirador de Miramar, just davant l’hotel. La terrassa té unes vistes espectaculars. I si us hi animeu, feu un arròs a la terrassa Martínez!

P1190373

4. Parc d’atraccions del Tibidabo

Nosaltres fa molts anys que fora de temporada alta entre setmana ens escapem una tarda al parc del Tibidabo. La zona de dalt on hi ha la nòria i l’atalaia obre entre setmana d’11 del matí a 6 de la tarda (consulteu els horaris que varien a l’hivern) i podeu pujar a les atraccions per separat si voleu (cada tiquet costa 2 euros).

L’altra opció és comprar un passi (12 euros els adults i 7 els nens) i podreu pujar les vegades que vulgueu a totes altraccions de la zona panoràmica. Hi inclou l’atalaia, la nòria, el carrusel, l’avió, un parell de trens dels indis pels nens, el museu dels autòmats i el laberint dels miralls.

Val molt la pena anar a passar-hi una tarda i a més gaudir de les vistes a Barcelona. Trobareu oberts el restaurant de tapes, una xurreria i un quiosquet dels pernils d’Enrique Tomàs.

5. Un passeig per Sitges

Una escapada a Sitges sempre és una bona idea. Per passejar per la platja i per descobrir, darrere l’església, el carreró estret que acull els Museus Maricel i el Cau Rovellat (que valen molt la pena visitar). Al centre, l’altra alternativa és la visita al museu del rom Bacardí (que inclou un taller de còctels i tast!)

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

5 pensaments sobre “5 coses per fer amb nens una tarda de bon temps

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *