Tobogans gegants de Begues

Hi ha poques vegades que dediquem tot un post a parlar d’una sola activitat, però aquesta vegada estem tant entusiasmats amb aquest parc que no us volem fer esperar més. És el parc de La Costeta de Begues (Baix Llobregat) on hi ha tres tobogans gegants genials per a grans i petits i una zona de joc de cordes molt entretinguda. No us el perdeu!

3 tobogans gegants

Al parc de La Costeta, situat molt a prop del centre històric de Begues, hi ha tres tobogans gegants que serveixen per fer el descens del turonet on es troba el parc urbà.

Ens ha agradat especialment perquè està integrat a l’espai natural, en una zona d’ombra de pins i els tobogans llisquen sense problemes malgrat que ja fa més de mig any que es van inaugurar. De fet llisquen més o menys en funció del tipus de roba dels pantalons (el cotó llisca més que el texà, per exemple), així que podeu adaptar la roba dels més petits perquè sigui més suau.

No són tobogans perillosos malgrat l’alçada, ja que tenen un aterratge llarg que frena l’arribada.

La Costeta és un parc urbà integrat a la Xarxa de Parcs Metropolitans de Barcelona, en uns terrenys on abans hi havia vinyes amb marges de pedra seca, molt típic d’aquesta zona del Baix Llobregat.

Zona de jocs de corda

Al parc també hi ha una zona de jocs de fusta i corda. És un circuit per a diferents edats on els nens i nenes poden fer-hi el mico: ponts penjants, equilibris, xarxes per escalar.

A prop també hi ha un parell de taules de pícnic, així que és un bon plan si voleu passar-hi una tarda.

A més al parc hi trobareu cartells indicatius de la flora i la fauna de la zona.

On està el parc de la Costeta?

 El parc és prop del nucli antic de Begues i té un aparcament públic just davant del centre cívic El Roure.

Visita a Begues

I ja que hi sou, aprofiteu per conèixer Begues! és un poblet molt agradable, amb passejos plens de plataners (a la tardor és molt molt bonic) i cases modernistes d’estiueig. Per exemple la casa Torres, que des del 1965 acull l’Ajuntament. Aquí trobareu altres propostes per fer al Baix Llobregat.

Més endavant ampliarem aquest post amb algunes propostes de restaurants!

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

3 pensaments sobre “Tobogans gegants de Begues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *