Bremen per Nadal (II)

En el primer post sobre Bremen us explicàvem tot el que podeu fer al centre i als mercats nadalencs. En aquest, com ja vam fer amb els d’Hamburg, hi trobareu tot allò que podeu fer a Bremen i que no són mercats de Nadal!

Schnoor: l’antic barri del port

L’Schnoor és l’antic barri de pescadors de la ciutat, i també va ser barri roig. És com un poblet de carrerons empedrats i cases de colors, ara reformades i plenes de botiguetes d’artesania, restaurants i cafeteries cuquis.

Nosaltres hi vam trobar una cabina de telèfons reconvertida en hivernacle. És petit aquest barri, un parell de carrers i una plaça important. S’hi pot arribar caminant des del centre.

Böttcherstrasse: carrer bonic

És un carreró entre la plaça del mercat i el passeig fluvial amb edificis de l’etapa expressionista alemanya. Són edificis de totxo roig, construits el 1920. Avui dia hi ha botigues d’artesania i restaurants cars.

Una de les peculiaritats és que hi ha un conjunt de 30 campanes de porcellana que toquen a les 12 del migdia.

Molí holandès Am Wall

Al parc urbà que hi ha al centre de Brenen, on hi havia les muralles de la ciutat, hi ha un molí holandès molt bonic. Avui acull un restaurant.

Altres coses per fer a Bremen

  • Museu de l’Univers: museu de ciència i astronomia. S’ubica en un edifici espectacular en forma de petxina a la zona universitària.
  • Estació Airbus: visita guiada per les instal·lacions espacials d’Airbus
  • Fàbrica Mercedes Benz: a Bremen hi ha una de les principals fàbriques de Mercedes Benz i s’hi pot fer una ruta guiada.

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *