Sa Riera i Illa Roja (Begur)

24 hores a la cala de Sa Riera de Begur. Us recomanem un boníssim hotel i apartaments, dues platges, dos camins de ronda i dues visites als poblets d’interior de Pals i Begur. Un dels nostres llocs preferits de la Costa Brava.

Cala de l’Illa Roja

La joieta que té Sa Riera és una cala que és a 10 minuts caminants, direcció nord, pel camí de ronda. És la cala Illa Roja que té una  illeta rocosa rogenca  que li dona nom, dins el mar a tocar de la sorra.

El camí de ronda que hi porta està ben aconcidionat i és segur. Un tram d’escales en pendent, camí pla i baixada. Si el feu amb nadons us caldrà motxilla portabebès (el cotxet amb escales es fa inviable, tot i que el camí és ample).

També hi podreu arribar des de la platja de Pals, seguint també el camí de ronda cap al sud, en aquest cas.

Illa Roja és una cala nudista. La sorra és més aviat gruixudeta cosa que pels nens és ideal perquè no és tan emprenyadora com la fina… Hi ha algunes ombres en funció de l’hora del dia, sota el penya-segat.

Cala de Sa Riera

Cala Sa Riera té una platja més àmplia que altres cales com Sa Tuna, Aiguablava o la de Tamariu. És molt ample i té un espai reservat pel lloguer de canoes, tricicles d’aigua i barquetes.

La cala té serveis com labavos i dutxes. Al nucli hi robareu serveis com restaurants, pizzeries i un supermercat.

Camí de ronda sud

El camí de ronda cap al sud és més inestable i insegur. El primer tram sí que està en bon estat, indicat i amb un camí restaurat. Però aviat el camí es fa difús, irregular i entre roques. No és recomanable per fer amb nens.

Begur

Una de les visites que podeu fer des de Sa Riera és al nucli de Begur, que és a 10 minuts en cotxe. El centre històric és bonic i es pot pujar al castell. En trobareu més informació en aquest post.

I per dormir et recomanem…

Hostal Ses Negres

Un hotelet de 17 habitacions i 4 apartaments, a peu de platja de Sa Riera (Begur). Recentment reformat, amb decoració estil boho, destaquen els detalls a cada racó. És un hotel bonic i molt ben situat. Romàntic i a la vegada amb possibilitat per escapades familiars.

Preu: a partir de 150 euros/nit

Els apartaments estan equipats amb rentadora, rentaplats, forn, cafetera i torradora. L’apartament més gran té dues habitacions dobles i cada una d’elles el seu bany complert particular. L’espai és ampli i detalls molt ben cuidats. Hi ha vistes des de segona línia de mar.

L’esmorzar se serveix en aquest espai comú i també a la terrassa davant el mar. La cuina està dirigida pel xef Vicenç Fajardo, promotor de la cuina empordanesa.

És un hotel fantàstic a Sa Riera, on podreu sortir descalços directament a la platja. Té aparcament propi però les places no estan a prop de l’establiment, s’hi arriba caminant. La mobilitat és l’únic inconvenient logístic en aquesta cala, que pot ser complicada quan hi ha molta gent.

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

4 pensaments sobre “Sa Riera i Illa Roja (Begur)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *