Hotels bonics a Catalunya per regalar

Us hem fet un recull d’hotels bonics a Catalunya per regalar. Estades en llocs espectaculars, en edificis històrics, davant el mar, en plena muntanya, en llocs exclusius. N’hi ha de tot tipus, al mar i a la muntanya, segur que trobeu el que s’adapta a les vostres necessitats!

Habitacions i piscina amb vistes a Sau

Vistes a l’embassament de Sau i les muntanyes del Collsacabra. Piscina panoràmica. Indret inòspit, aïllat, solitari. Davant un imponent embassament, un poble inundat i un campanar que treu el cap. I una oferta gastronòmica renovada de categoria. En aquest post us proposem una pausa al Parador de Sau, el lloc on es va redactar el primer Estatut de Catalunya de la restitució democràtica. Més cosetes en aquest post.

Un hotel de fusta amb spa familiar

Al cor del Ripollès, a la vall de Camprodon, hi ha l’hotel Grèvol que és ideal tant per a famílies com per parelles. Un edifici de fusta, elegant, de muntanya, amb piscina interior (spa) climatitzada que hi podreu anar amb nens (hi ha hores exclusives també per adults). És hotel gastronòmic, amb una excel·lent oferta de restaurant, on hi menjareu molt molt molt bé. Un dels millors esmorzars bufet que hem provat mai en un saló ampli de fusta amb una llar de foc al mig. Les habitacions són àmplies, algunes de les quals tenen finestres al sostre per veure les estrelles. Un hotel perfecte per una escapada de muntanya, esquí a Vallter 2000, i descobrir Camprodon, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Trobareu més informació en aquest post.

Desconnectar al Matarranya

L’Hotel Consolación és un hotel per aïllar-se i connectar amb la natura. Situat als afores del poble de Mont-roig de Tastavins, al Matarranya. Ideal parelles, però és també un lloc per anar-hi en família i fins i tot hi podeu portar animals de companyia. Us recomanem els bungalous que hi ha al mig d’un bosc d’alzina. Són uns mòduls individuals amb llit amb la llar de foc davant, banyera arran de terra i balcó amb vistes. Hi ha restaurant, amb cuina típica del Matarranya, i un esmorzar bufet a la mateixa cuina de l’hotel amb uns pastissos casolans boníssims. L’entorn és tranquil, immens i hi ha uns sofàs estratègicament col·locats per contemplar-lo. Us expliquem la nostra experiencia en aquest post.

A primera línia de mar a una cala tranquil·la

Sa Tuna és una cala tranquil·la de Begur amb un únic hotel (Hotel Sa Tuna) de només 5 habitacions, totes amb vistes i balcó al mar. Forma part dels petits grans hotels de Catalunya. Una de les habitacions és per a famílies (hi ha llit doble i sofà llit doble). Per tant és ideal tant per parelles com per famílies (encara que tindreu menys possibilitats per tenir l’habitació, reserveu amb molta antel·lació!). A l’estiu veureu sortir el sol sobre el mar des del balcó… i l’esmorzar el serveixen a la terrassa del restaurant, si voleu a primera línia de mar! Trobareu més informació en aquest post.

Immensitat entre camps de presseguers

Hotel Mas Taniet és un hotel rural familiar als afores de Benissanet (Ribera d’Ebre). És una casa pairal antiga amb només 8 habitacions i unes vistes fantàstiques als camps florits de presseguers. Hi trobareu tranquil·litat i un espai de joc pels nens amb animals de granja i parc infantil. Si podeu, aneu-hi en època de la floració (febrer-març) per fer passejades, tot i que a l’estiu trobareu els arbres amb fruits i a la tardor amb les fulles ataronjades. Llegiu-ne més en aquest post.

Una cala pròpia (Cala Jòncols)

Cala Jòncols és un hotel remot (per arribar-hi cal fer un tram de camí de sorra) situat just després de Cala Montjoi, al Cap de Creus. És un establiment exclusiu per adults, petitet i aïllat: ofereix habitacions, bungalous arran de platja i pensió complerta (és el millor ja que anar i venir és bastant farragós). La veritat és que s’hi menja molt i molt bé, és molt tranquil i no hi ha cobertura telefònica, així que és perfecte per desconectar! Llegiu-ne més en aquest post.

Elegància modernista dins de Solsona

L’hotel Sant Roc, al centre de Solsona, és d’estil modernista, obra d’un deixeble d’Antoni Gaudí, Bernadí Martorell, i es va inaugurar el 1929. Les habitacions són d’estil diversos, des de rurals (amb bigues de fusta al sostre precioses) com més modernes. Té habitacions familiars i 2 apartaments. També hi ha un petit spa (amb jacuzzi, sauna, bany de vapor, dutxes de sensacions i massatges) amb pagament a banda de l’estada de l’hotel. L’esmorzar és tipus bufet amb una bona varietat d’embotits de la zona, formatges, fruita, cereals i dolços. Trobareu més informació en aquest post.

A prop del mar i unes restes romanes

Situat al passeig de l’Escala, a mig camí de Sant Martí d’Empúries, hi ha l’Hostal Empúries. És un lloc ideal davant el mar amb habitacions amb encant. L’esmorzar tipus bufet és molt molt abundant i la ubicació immillorable. Trobareu més informació en aquest post.

La piscina més impressionant de Catalunya

El motiu per anar a Cap Sa Sal és la piscina més impressionant que hi ha a Catalunya. Cap Sa Sal és un complex privat d’apartaments a Begur, alguns dels quals els podreu trobar a Booking o Airbnb. També hi ha una part d’hotel, amb habitacions molt cares. Així que si teniu l’oportunitat, val la pena que us hi allotgeu només per banyar-vos en aquesta piscina infinita, de pedra, sobre el mar. En parlem en aquest post.

Una cabanyeta al delta

El Delta Hotel és a Deltebre enmig de camps d’arròs. És perfecte per famílies ja que té habitacions amb llits dobles i dos llits individuals a un altell molt bonic. Té piscina i parc infantil i a l’estiu i èpoques de vacances fan activitats dirigides, per exemple cinema a la fresca. Esmorzar buffet de molt bona qualitat. Està molt ben situat, et permet arribar en 10-20 minuts a qualsevol racó del delta. Llegiu-ne més aquí.

Al capdamunt del penya-segat sobre el mar

L’Hotel Silken San Jorge està situat al capdamunt de la cala Cap Roig de Platja d’Aro. Unes instal·lacions de luxe, amb piscina exterior i accés directe per unes escales a aquesta bonica cala de la Costa Brava. Habitacions amb vistes al mar i familiars. Esmorzar bufet molt complert.

Oasi a Madremanya només per a adults

L’hotel Racó de Madremanya és un hotel amb encant que només accepta adults, situat al poblet de l’interior de Girona, a Madremanya. Té 14 habitacions en una antiga masia medieval, algunes de les quals són suits amb llar de foc. Al jardí hi ha dues piscines exteriors, una d’aigua dolça i l’altra d’aigua salada, i una d’elles climatitzada d’abril a octubre. Està al centre de Madremanya, un poblet medieval molt bonic. Sense dubte un lloc per desconnectar! Llegiu-ne més en aquest post.

Les millors vistes de la cala de Tamariu

L’Hostalillo Tamariu és relació qualitat-preu és el millor de la cala de Tamariu. És un hotel d’aquests de tota la vida, reformat, i a primera línia de mar. La platja és només baixant les escales. No té piscina però sí que una zona de solàrium i restaurant propi. L’esmorzar és molt complert i a l’estiu el serveixen a una terrassa amb vistes al mar. Genial. En trobareu més detalls en aquest post.

Hotel cuqui boho a la platja de Sa Riera de Begur

L’Hostal Ses Negres és un hotelet de 17 habitacions i 4 apartaments, a peu de platja de Sa Riera (Begur). Recentment reformat, amb decoració estil boho, destaquen els detalls a cada racó. És un hotel bonic i molt ben situat. Romàntic i a la vegada amb possibilitat per escapades familiars. És fantàstic i podreu sortir descalços directament a la platja. Llegiu-ne la nostra experiència en aquest post.

Experiència sobre un arbre amb totes les comoditats

L’experiència de dormir enmig d’una fageda, en una cabana de fusta fins un faig, amb vistes a la vall de Bianya. Cabanyes entre Valls no és només un lloc per dormir: és una experiència immersiva al bosc, amb totes les comoditats d’un bon hotel en un lloc espectacular de la Garrotxa. No és barat, però és d’aquelles escapades per fer de tant en tant, romàntic, per regalar una nitl però també per gaudir en família. Són les úniques cabanes als arbres de Catalunya amb aigua corrent i electriocitat. Llegiu-ne la nostra experiència aquí.

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *