Experiències per regalar a adults

Com ja vam fer en l’anterior post, us animem a regalar experiències aquest Nadal. Us hem fet un recull de les nostres activitats preferides, des de sortides a hotels xulos, experiències en àpats, tallers de cuina o culturals.

Un sopar temàtic al Bouquet Experience a Barcelona

No és només un sopar. En Toni, a més d’enòleg que en sap molt, és un showman i farà que el vostre sopar sigui d’allò més divertit. Fan sopars experiència de tempatiques ben diferents: de la ruta 66, la volta al món, maridatges de vins i formatges, gintònics, … a més tenen una sala 360º amb efectes especials, per tant no només sopareu (tapes, foie, vermuts, vins, …) sinó que ho viureu amb tots els sentits. Nosaltres n’hem fet diversos i a més de provar bons productes i boníssims vins, ens ho hem passat sempre genial i hem sortit molt contents! podeu reservar i veure el llistat d’experiències aquí.

Una volta per Barcelona en 600

Heu conduit mai un 600? si ja no hi vau ser a temps ho podeu fer a Barcelona i donar una volta per la ciutat conduint aquest cotxe tan emblemàtic. No és per lliure, és en grup i cada parella podrà conduir un vehicle en una corrua que durant dues hores passarà pels llocs més importants de la ciutat com la Sagrada Família, el passeig de Gràcia o les Rambles. Hi ha dos tipus de sortides en grup: una de nocturna que inclou el sopar de tapes i begudes al mític bar La Plata del barri Gòtic, i una al migdia que inclou vermut amb vistes panoràmiques des de Montjuïc. Molt divertit, una manera diferent de veure la ciutat de Barcelona i retrobar-nos amb le nostre passat, per exemple, tornant a posar cassets al cotxe! Més info aquí.

Entrar dins la Barcelona dels anys 60

La sala Ideal Barcelona proposa una nova experiència immersiva fins a finals d’any. Després de l’èxit amb la mostra de Monet, aquesta vegada la temàtica és la Barcelona dels anys 60 i 70. La immersió es duu a terme a través de les fotografies de de 6 grans fotògrafs catalans: Pomés, Català-Roca, Miserachs, Maspons, Joana Biarnés i Colita. El preu és car, són 14,5 euros els adults, 9 euros per als jubilats. S’ha de reservar entrada aquí.

Una nit a l’hotel Consolación

Us proposem una escapada a l’hotel Consolación, situat als afores del poble de Mont-roig de Tastavins. Ideal parelles, però és també un lloc per anar-hi en família i fins i tot hi podeu portar animals de companyia.  És un hotel que aprofita una antiga ermita de 1739 i té una part d’habitacions a l’edifici principal i les 10 habitacions estrella, que són a un bungalou de fusta dins un bosc d’alzines. Estan molt molt ben equipats amb aire condicionat (a l’estiu aquí hi fa molta molta calor), calefacció, llit doble amb possibilitat de convertir en llit familiar per a 3-4 persones, llar de foc davant del llit, finestral i balcó amb vistes i una banyera arran de terra per fer-vos un bany en parella o familiar.  Llegiu-ne més en aquest post i en aquest post trobareu un recull d’hotels amb encant per regalar.

Un vol en globus

Veure com despunta el dia des del cel, amb el silenci que permet el globus a l’aire, és una de les millors experiències a l’aire lliure que es poden fer. El lloc més a prop de Barcelona per fer-ho és a Cardedeu, al Vallès Oriental, des d’on us alçareu per veure el Montseny. Ho podeu fer amb Aircat o Ballooning, però també hi ha vols a la Cerdanya o la Garrotxa.

Curs de cuina al Roc 35

Qui diu cuina saludable diu arrossos, pizzes o fins i tot combinacions de classes de ioga amb classes de cuina. És un local amagat, en un carreró del barri de Poblenou, un lloc modern i ampli on podreu cuinar al voltant d’una barra americana, cadascú al seu ritme. És una activitat per fer en parella, amics o en solitari per conèixer gent nova. En fan també de familiars, per fer amb canalla. Apunteu-vos al seu web.

La casa del revés

L’experiència de passejar-se i fotografiar-se dins uns casa del revés l’han ideat al Big Fun Museum de Barcelona, situat just davant el mercat de la Boqueria a les Rambles. Teniu diverses opcions per entrar. La nostra recomanació és que si realment el que més il·lusió us fa és la casa del revés, compreu l’entrada per només una sala (són 10 euros per persona i si sou família, 7 per persona). Si el que voleu és passar tot un matí o tarda i veure les altres sales la millor opció és pagar els 20 euros per persona que us dóna accés a 5 sales i que podeu triar. Hi ha encara una opció és cara que inclou totes les sales i el museu de les il·lusions. Llegiu-ne més en aquest post.

Vol en planador a la Cerdanya

Entre Alp i Sanavastre hi ha l’aeròdrom de la Cerdanya amb una petita pista per avionetes. Hi ha diversos clubs que ofereixen batejos de vols tant d’ultralleugers com de planadors (a banda de viatges més sofisticats, per exemple sobrevolar tots els Pirineus). També és el punt de sortida dels vols en globus a la Cerdanya. El vol en planador val uns 95 euros i dura poc més de mitja hora. El planador que és biplaça (el condueix el pilot), l’ultralleuger t’arrossega fins a 2.500 metres (pots triar si al costat Masella o Malniu) i una vegada allà l’avioneta deixa anar el planador, que va baixant fins a pista fent voltes circulars sobre la Cerdanya. Més info en aquest post.

DSC_3655
DCIM107GOPRO

La selva de l’aventura

Seguint amb les propostes aventureres, us proposem un dia entre arbres i ponts penjants. Volant, i saltant, i trepant, i de cop, poder-te parar i estirar-te sobre la xarxa que t’aguanta i escoltar les fulles com es mouen, perquè ets pràcticament a la copa de l’arbre. Aquesta experiència es pot viure, i a més en família, a Arbúcies, a La Selva de l’aventura. A més del camina descalç, a partir d’1,40m hi ha les activitats del circuit acrobàtic (per a grans i petits), el salt pendular (salt al buit de 25m, a partir de 14 anys) i la tirolina zig-zag (2 tirolines de 150 metres). Us recomanem el forfet de tot un dia al parc que us permet fer totes les activitats menys el salt pendular per 45 euros els adults i 33 els menors de 18 anys. Us ho expliquem més ampliament en aquest post.

Un àpat a un bon restaurant

En teniu una bona selecció en aquest post, la majoria a Barcelona. Però un menú d’estrella Michelin o amb bones vistes, sempre és un encert. Us recomanem especialment el Marea Alta, Osmosis o el menú de Semproniana d’Ada Parellada. Un Koy Shunka també és sempre un bon regal si us agrada el menjar japonès. Aquí en trobareu alguns.

Un taller d’autosuficiència a l’escola Esbiosfera de Cardedeu

Al centre de Cardedeu hi ha una escola d’autosuficiència on hi fan tallers per aprendre coses tant quotidianes com fer pa, cosir i teixir fins a agricultura ecològica. Es tracta d’ajudar-nos a ser una mica més autosuficients (i per tant, menys consumistes, i conscients de l’impacte que tenim al planeta). Costura, aprendre a tallar-se els cabells, fer cistells, reciclar fusta i convertir-la en mobles, reparar petits electrodomèstics, fer-vos el vostre propi sabó o perfum, conserves, formatge o pasta fresca, són algunes de les propostes de l’escola Esbiosfera. Trobeu el que us agrada al seu web!

Un menú amb visita a un celler modernista

El més espectacular dels cellers modernistes de la Terra Alta és el de Pinell de Brai. És obra de l’arquitecte César Martinell, deixeble de Gaudí, i en destacala façana, amb ceràmiques amb motius vinícoles obra del pintor Xavier Nogués , i l’interior amb les seves voltes de rajola vermella. Una de les visites guiades que es poden fer inclou el dinar al restaurant que és dins el mateix celler. El restaurant és del és del xef amb estrella Michelin Fran López i val 36 euros per persona. Trobareu més info en aquest post.

Un buffet de luxe a 3 hores de Barcelona

Un dels millors buffets del món és a només 3 hores de Barcelona i és a una ciutat petita, tranquila i preciosa. En aquest post us parlem de la nostra experiència als Grands Buffets i una escapada en parella a Narbona. De fet aquesta publicació ha acabat essent una idea de pack romàntic perfecte per regalar, ja que també us recomanem un hotelet bonic bonic per acabar d’arrodonir l’escapada!

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *