Ruta 61 (7): Florida

Continuem desviats ja de la Ruta 61, però us detallem com vam continuar el nostre viatge. La part de Florida en què nosaltres vam estar no és la de Miami i els seus cayos, sinó la part nord oest de l’Estat, entre Pensacola i Panama City Beach. Com a tot arreu, hi ha poblets que són guirilandia amb edificis alts i horrorosos a tocar de la platja, però per sort, aquesta costa esmeralda és moooooolt extensa i és fàcil trobar-hi platges pràcticament verges, sense edificar i sense massificacions.
DCIM103GOPROG1662049.
19

Les platges al voltant de Panama City Beach

Nosaltres, per facilitar la logística familiar, només vam estar a la platja de davant del nostre hotel (Beachside Resort, força bé, amb opció d’habitacions apartaments amb cuina i totes amb vistes al mar). Era una platja sense massa gent i amb una aigua molt neta.

6
20

Ara bé, molt a prop, a uns 20 minuts en cotxe, hi ha Grayton Beach, que és un parc natural amb platges pràcticament verges. L’altra platja molt recomanable a la zona és St. Andrews State Park, una zona de dunes amb platges també sense urbanitzar.

DCIM103GOPROGOPR2344.
5
3

Aquesta zona de platges a Florida és de clima típic tropical del Carib: aigua de mar calenta, sorra blanca i fina, tempeses sobtades ràpides i és fàcil veure-hi dofins i tortugues ponent ous a la platja.

DCIM103GOPROG1732149.
DCIM103GOPROG2032663.
DCIM103GOPROG2032703.

Seaside, el poble escenari del ‘Show de Truman’

Seaside és un poble tant escandalosament bonic que tal com està va servir d’escenari de la pel·lícula ‘El show de Truman’ de Jim Carrey. Casetes de fusta blanques, alçades sobre les dunes amb terrasses mirant el mar.

38
30
35

És un poblet exclusiu, per què no dir-ho, de segones residències de nord-americans amb poder adquisitiu. Molt bon ambient, això sí, i una platja llarga i ampla per fer unes fotografies de la posta de sol espectaculars.

DCIM103GOPROG1802207.
39
33

36

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

7 pensaments sobre “Ruta 61 (7): Florida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *