Ruta 61 (6): Alabama

Després de passar tres dies a Nova Orleans, vam començar de nou la ruta de tornada. Deixàvem enrere el llegat de la ruta 61, per creuar Alabama, Florida i tornar després cap a Atlanta a agafar l’avió. Aquest trajecte el vam fer en diversos dies i vam aprofitar per fer una estada de tres dies a Florida a la platja. Entre Nova Orleans i Florida vam fer una estada d’una nit a Alabama, a un lloc remot sense importància, simplement per no fer una tirada de cotxe tant llarga.

4
6

Sweet home Alabama, és el que diu la cançó. Doncs això, nosaltres vam creuar aquest estat en dues ocasions, sempre de pas. La primera va ser una grata sorpresa, a la ciutat de Mobile, petita però molt autèntica. Vam dinar al restaurant Mama’s On Dauphin, un restaurant de menús de menjar típic del sud.

DCIM102GOPROGOPR1886.
12

Un altre dels establiments que vam descobrir és una antiga confiteria: Three Georges.  I una visuta recomanada a Mobile és pujar al restaurant de l’edifici de Regions Bank, l’edifici més alt del golf de Mèxic.

DCIM102GOPROGOPR1918.
2

L’altra parada a l’estat d’Alabama va ser a Eufaula, direcció a Atlanta. Un altre poblet molt americà. Vam menjar a Brickstone Burgers and Brews.

20
19

CANVI D’HORA!!!!Alerta, si viatgeu en cotxe entre estats. Entre els Estats de Georgia i Alabama hi ha canvi d’horari. A Alabama és una hora menys que a Geòrgia (nosaltres ens en vam adonar per casualitat comparant el rellotge del cotxe amb el de l’Iphone…)

7
8
DCIM102GOPROGOPR1891.

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

7 pensaments sobre “Ruta 61 (6): Alabama

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *