Hotels per anar amb nens a Catalunya

Us hem fet un recull d’hotels a Catalunya per anar amb canalla. Són els que nosaltres hem anat en els darrers anys i us detallem els punts forts que tenen per anar-hi en família. Recordeu que també teniu una selecció d’apartaments i càmpings per anar amb infants en aquest post.

RV Ametlla de Mar: piscina exterior i interior climatitzada

És un hotel familiar del grup Rosa dels Vents. Té habitacions amb vistes al mar, familiars, dues piscines exteriors, piscina interior d’aigua calenta i accés a la cala Bon Capó. És als afores de l’Ametlla, al sud, però es pot arribar al poble caminant. És un hotel pensat per anar-hi amb nens: té parc infantil davant el mar, piscina d’aigua calenta interior i un jacuzzi, club infantil perquè facin activitats, activiotats dirigides, sala de jocs, …. i gimnàs. Us recomanem agafar la pensió completa o la mitja pensió ja que el bufet és molt molt molt complet. Des de paella, guisats, pizzes, pastes al gust, amanides variades, … gelats, pastissos varis, fruita en abundància, … i per esmorzar, ous ferrats, xurros, creps al moment i al gust, gofres, … Més detalls en aquest post.

Hotel Garbí (Calella de Palafrugell): piscina i jacuzzi exterior

Està ubicat una mica alçat darrere el centre de Calella i es pot anar perfectament caminant fins a la platja. La recompensa per pujar un parell de pujadetes és aquest: unes magnífiques vistes de la sortida del sol. La veritat és que és un hotel amb habitacions comfortables, sense grans luxes, amb un bon esmorzar i una piscina prou gran, que inclou també un jacuzzi. Pels nens també hi ha zona de jocs infantils al jardí, un tancat amb oques i ocells i un tren en miniatura (que sembla que no funciona, però). Més detalls en aquest post.

Sant Roc (Solsona): elegància apte per canalla

L’hotel Sant Roc, al centre de Solsona, és d’estil modernista, obra d’un deixeble d’Antoni Gaudí, Bernadí Martorell, i es va inaugurar el 1929. Les habitacions són d’estil diversos, des de rurals (amb bigues de fusta al sostre precioses) com més modernes. Té habitacions familiars i 2 apartaments, situat al centre de Solsona així que podreu visitar la ciutat a peu. L’esmorzar és tipus bufet amb una bona varietat d’embotits de la zona, formatges, fruita, cereals i dolços. Trobareu més informació en aquest post.

Hotel Grèvol (Llanars): spa familiar i habitacions rústiques

Al cor del Ripollès, a la vall de Camprodon, hi ha l’hotel Grèvol que és ideal tant per a famílies com per parelles. Un edifici de fusta, elegant, de muntanya, amb piscina interior (spa) climatitzada que hi podreu anar amb nens (hi ha hores exclusives també per adults). És hotel gastronòmic, amb una excel·lent oferta de restaurant, on hi menjareu molt molt molt bé. Un dels millors esmorzars bufet que hem provat mai en un saló ampli de fusta amb una llar de foc al mig. Les habitacions són àmplies, algunes de les quals tenen finestres al sostre per veure les estrelles. Un hotel perfecte per una escapada de muntanya, esquí a Vallter 2000, i descobrir Camprodon, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Trobareu més informació en aquest post.

Parador de Sau (Osona): piscina amb vistes al pantà

Piscina panoràmica d’estiu amb vistes al pantà de Sau. Les habitacions familiars són àmplies i hi ha la possibilitat d’unir-les per famílies nombroses. Hi ha parc infantil i pista esportiva. Des d’aquí podreu anar a fer kayac en família a l’embassament de Sau o excursions pel Collsacabra. Disposen de trona i menjadors amplis. Més cosetes en aquest post.

Consolación (Matarranya): habitacions al mig del bosc

L’Hotel Consolación és un hotel per aïllar-se i connectar amb la natura. Situat als afores del poble de Mont-roig de Tastavins, al Matarranya. Ideal parelles, però és també un lloc per anar-hi en família i fins i tot hi podeu portar animals de companyia. Us recomanem els bungalous que hi ha al mig d’un bosc d’alzina. Són uns mòduls individuals amb llit amb la llar de foc davant, banyera arran de terra i balcó amb vistes. Hi ha restaurant, amb cuina típica del Matarranya, i un esmorzar bufet a la mateixa cuina de l’hotel amb uns pastissos casolans boníssims. L’entorn és tranquil, immens i hi ha uns sofàs estratègicament col·locats per contemplar-lo. Us expliquem la nostra experiencia en aquest post.

Sa Tuna (Begur): habitacions davant el mar

Sa Tuna és una cala tranquil·la de Begur amb un únic hotel (Hotel Sa Tuna) de només 5 habitacions, totes amb vistes i balcó al mar. Forma part dels petits grans hotels de Catalunya. Una de les habitacions és per a famílies (hi ha llit doble i sofà llit doble). Per tant és ideal tant per parelles com per famílies (encara que tindreu menys possibilitats per tenir l’habitació, reserveu amb molta antel·lació!). A l’estiu veureu sortir el sol sobre el mar des del balcó… i l’esmorzar el serveixen a la terrassa del restaurant, si voleu a primera línia de mar! Trobareu més informació en aquest post.

Mas Taniet (Benissanet): piscina, granja i parc infantil

Hotel Mas Taniet és un hotel rural familiar als afores de Benissanet (Ribera d’Ebre). És una casa pairal antiga amb només 8 habitacions i unes vistes fantàstiques als camps florits de presseguers. Hi trobareu tranquil·litat i un espai de joc pels nens amb animals de granja i parc infantil. Si podeu, aneu-hi en època de la floració (febrer-març) per fer passejades, tot i que a l’estiu trobareu els arbres amb fruits i a la tardor amb les fulles ataronjades. Llegiu-ne més en aquest post.

Delta hotel (Deltebre): piscina, parc infantil i animació

El Delta Hotel és a Deltebre enmig de camps d’arròs. És perfecte per famílies ja que té habitacions amb llits dobles i dos llits individuals a un altell molt bonic. Té piscina i parc infantil i a l’estiu i èpoques de vacances fan activitats dirigides, per exemple cinema a la fresca. Esmorzar buffet de molt bona qualitat. Està molt ben situat, et permet arribar en 10-20 minuts a qualsevol racó del delta. Llegiu-ne més aquí.

Cabanyes entre valls (Garrotxa): dormir dins un arbre

L’experiència de dormir enmig d’una fageda, en una cabana de fusta fins un faig, amb vistes a la vall de Bianya. Cabanyes entre Valls no és només un lloc per dormir: és una experiència immersiva al bosc, amb totes les comoditats d’un bon hotel en un lloc espectacular de la Garrotxa. No és barat, però és d’aquelles escapades per fer de tant en tant, romàntic, per regalar una nitl però també per gaudir en família. Són les úniques cabanes als arbres de Catalunya amb aigua corrent i electriocitat. Llegiu-ne la nostra experiència aquí.

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *