la Cerdanya

La Cerdanya és per viure-la tot l’any i en aquesta pàgina trobareu propostes per cada estació

No et pots perdre

Catalunya

La Cerdanya a la tardor: camí d’Iravals, ruta de la llúdriga i laberint màgic de Rocaviva

L’any passat ja us vam fer un post amb les primeres propostes per fer a la Cerdanya a la tardor. Les hem pensat en paisatges que us permetin gaudir moltíssim dels colors grocs, taronge si vermells d’aquesta fantàstica estació… boscos de ribera que fulles caduques o els estanys de Puigcerdà i Sallagosa, que tenen uns tons bonics aquesta època de l’any. Aquesta vegada us proposem un parell de rutes a peu fàcils per fer amb nens, descobrir un bosc de pedres màgiques i recórrer un camí per veure llúdrigues!

Continua llegint
Amb nens

La Cerdanya a l’estiu: el molí del salt, Montmelús i el mirador d’Esbobeiró

rera entrega d’aquest any amb activitats per fer a la Cerdanya a l’estiu. Si aquests dies encara esteu exprimint les vacances a aquesta part de Catalunya, feu un cop d’ull a le spropostes que us fem que n’hi ha de tot tipus: una excursió fàcil amb bany al riu inclòs, una visita a una granja de productors de formatge de proximitat, un mirador i un parell de restaurants fantàstics.

Continua llegint
Amb nens

La Cerdanya a la tardor: dòlmens d’Eina i la vall d’Ingla

Si ens feu escollir una estació a la Cerdanya us direm ràpidament que la tardor. En aquesta època de l’any està esplèndida: els arbres pinten un paisatge variat d’ocres, marrons, taronges, grocs i vermells intensos que és preciós. Així que us hem preparat un nou grapat d’excursions per fer aquesta època de l’any. Recordeu que teniu dos altres posts sobre el tema: la Cerdanya a la tardor (I) i la Cerdanya a la tardor (II).

Continua llegint

Si t’agraden aquests continguts comparteix aquesta pàgina!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

elmonensespera@gmail.com

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: