Apartaments, cases rurals i càmpings per anar amb nens a Catalunya

Una de les maneres més còmodes de viatjar amb nens i nenes és en apartaments o càmpings, sobretot quan són molt petits. Permeten adaptar-vos l’horari de menjars i descans dels petits, com si estiguèssiu a casa. Per això us hem preparat un recull d’apartaments i càmpings amb bungalous ideals per anar amb canalla.

Els Plans de Cornet (Bages)

Si us ve de gust un allotjament d’agroturisme al Bages us recomanem els Plans de Cornet. Ideal per a famílies de 4 membres, per anar-hi amb canalla petita ja que té un ampli jardí sense perills just davant la caseta de la masoveria, piscina d’estiu exclusiva per als clients i la possibilitat de visitar els animals de la granja familiar. La família dels Plans és encantadora i us sentireu com a casa! Llegiu-ne la nostra experiència en aquest post.

Mas Vedruna (la Garrotxa)

Una masia del 1700 reconvertida en apartaments al centre de les Planes d’Hostoles. Tindreu la calidesa rústica d’un mas de fa dos segles restaurat i decorat amb molt de gust; piscina d’estiu i jardí propi i apartaments de diferents capacitats. Podreu fer excursions per la Garrotxa, fins i tot sense haver d’agafar el cotxe, com ara els gorgs de les Planes d’Hostoles o la Via Verda per fer en bicicleta. Llegiu-ne més en aquest post.

Casa rural Can Toni Vell (Osona)

Casa rural sencera per llogar amb 3 habitacions (2 dobles), parets de pedra i sostres de fusta. Totalment reformada, al centre d’Espinelves (sense aparcament inclòs). Té una cuina amb llar de foc, un menjador i 2 banys complets. Molt cuqui, ben cuidat, detallets i una molt bona atenció dels propietaris. Es pot llogar per nits a Booking i en trobareu més informació en aquest post.

Alberg rural Lo molí de Bot (Terra Alta)

El que implica ser un alberg rural és el següent: la cuina i la sala d’estar de Lo molí de Bot és comú però cada habitació té el seu propi bany privat. Per tant, és un bon allotjament per anar-hi en família perquè disposareu de la flexibilitat que aporta tenir cuina, espai per estar-hi i jugar (hi ha ping pong, sala per guardar i rentar bicicletes, jocs de taula, ….) i tenir la privacitat d’una habitació familiar. Al centre de Bot, a la Terra Alta. Trobareu més informació en aquest post.

Cases de fusta Xalet de Prades (Baix Camp)

Hi ha diferents possibilitats d’allotjaments: cases de fusta tipus apartaments, cases als arbres i igús amb sostre transparent per veure estrelles. Les més recomanades per anar en família (més d’una nit) són les cases de fusta, que tenen cuina, sala d’estar, habitacions i lavabo, de diferents capacitat. Interiors i exteriors de fusta,molt rústic i acollidor. A més, al complex hi ha una petita granja d’animals que es pot visitar i els nens i nenes poden fer passejades en poni gratuïtament. En podeu llegir més cosetes en aquest post.

Càmping Pedraforca (Berguedà)

El càmping amb les millors vistes al Pedraforca. Totes les parcel·les estan esglaonades amb vistes a la muntanya. Els bungalows, en temporada baixa, es poden llogar per a només una o dues nits (no cal setmanes o caps de setmana senceres). Disposa de piscina descoberta i coberta (amb cost extra de 2 euros per persona amb spa, jacuzzi i gimnàs), parcs infantils, camp de futbol amb vistes al Pedraforca, botiga, restaurant i bar, activitats programades per infants, conta contes o tir amb arc), zona de bosc per fer-hi cabanes, sales de jocs … Trobareu més detalls en aquesta crònica.

Cases rurals de la Canalda (Solsonès)

El poblat rural de Puig-Arnau del Pubilló és un conjunt de 12 cases rurals disperses que comparteixen serveis comuns com la piscina (coberta i descoberta), els parcs infantils, camps de futbol i vòlei. Estan situades al poblat de Canalda (Odèn), a mig camí entre Solsona i Prat del Compte, a dalt de la muntanya. El que està bé d’aquest complex és que hi ha cases de totes les mides, des de 4 persones fins a 16. És ideal si voleu fer una trobada amb moltes famílies i si voleu visitar el Zoo Pirineus. Us expliquem la nostra experiència en aquesta crònica.

Apartaments Ses Negres (Baix Empordà)

Un hotelet de 17 habitacions i 4 apartaments, a peu de platja de Sa Riera (Begur). Recentment reformat, amb decoració estil boho, destaquen els detalls a cada racó. És un hotel bonic i molt ben situat. Romàntic i a la vegada amb possibilitat per escapades familiars. Els apartaments estan equipats amb rentadora, rentaplats, forn, cafetera i torradora. L’apartament més gran té dues habitacions dobles i cada una d’elles el seu bany complert particular. L’espai és ampli i detalls molt ben cuidats. Hi ha vistes des de segona línia de mar. Trobareu més informació en aquest post.

Apartament Cal Marçal (Segrià)

Si busqueu un allotjament als afores de Lleida o per veure de prop els camps de presseguers florits o a la tardor, us recomanem l’apartament Cal Marçal d’Aitona. És una antiga casa de poble reformada de la família de la Mari Carmen, molt trempada. La casa és cèntrica, petita però confortable. Llegiu-ne més aquí.

Càmping Miramar (Baix Camp)

Un càmping amb autocaravanes vintage restaurades amb molt encant. Podreu triar color i decoració, que és la gràcia especial que tenen. Totes tenen capacitat per almenys 4 persones, taula exterior i barbacoa. Això a la platja de Montroig del Camp, a Tarragona. Aquestes autocaravanes no tenen lavabo propi (s’ha d’utilitzar el comunitari, que està en molt bones condicions). També hi ha mobile homes decorades amb el mateix estil que sí que tenen lavabo propi. El càmping no té piscina però sí guingueta de platja amb restaurant (a l’estiu) i un modest parc infantil.

Booking.com

Càmping Treumal (Baix Emporda)

Un càmping petitó a la Costa Brava, a Calonge, que dóna accés a una caleta gairebé exclusiva, molt tranquil·la, la Cala Forn. El càmping té bungalous, sense vistes al mar, però amb diferents capacitats. Té també una piscineta, jardins molt ben cuidats i serveis com bar i restaurant i supermercat. En podeu llegir més coses en aquesta crònica.

Si has arribat fins aquí també et pot interessar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *